Batman-tähti hittipelin elokuvaversion päärooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittinäyttelijä Tom Hardy on noussut viime vuosien aikana Hollywoodin miestähtien kärkikaartiin. Naisihailjoita lihaksikkaalla ulkonäöllään keräävä Hardy nähtiin hiljattain valkokankaalla The Dark Knight Rises -elokuvassa pahis-Banen roolissa.

Nyt erityisesti toimintaelokuvista tuttu näyttelijäkomistus on kiinnitetty Ubisoft -yhtiön Tom Clancy’s Splinter Cell -pelisarjaan perustuvan elokuvaan. Tom Hardy tullaan näkemään päähenkilön, erikoisjoukkojen agentin Sam Fisherin roolissa.

Tämä on toinen kerta vähän ajan sisällä, kun nousukiidossa oleva Hollywood-lupaus valitaan Ubisoftin suosituimpiin peleihin perustuvien elokuvien päärooleihin, sillä hiljattain Assassin’s Creed -pelien elokuvasovitukseen kiinnitettiin Michael Fassbender.

– Tom Hardy on yksi tämän hetken suurimmista kyvyistä elokuvateollisuudessa, ja laajojen näyttelijäntaitojensa vuoksi hänellä on upea kyky tehdä monipuolisia ja erilaisia rooleja, Ubisoft Motion Pictures -yhtiön toimitusjohtaja Jean-Julien Baronnet kommentoi Variety-lehdelle.

Nousukiidossa oleva Tom Hardy avautui hiljattain pitkästä tiestään tähtiin. Näyttelijän elämä on nimittäin ollut täynnä nousuja ja laskuja. 34-vuotias miestähti päätyi jo teini-ikäisenä vieroitukseen varhain alkaneen huumeiden käyttönsä vuoksi. Nykyään nousukiidossa oleva Hardy tunnetaan rooleistaan elokuvissa, kuten Bronson, Inception ja Keinoja kaihtamatta.