Rita Rusic ei häviä parikymppiselle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen takavuosien mallikaunotar Rita Rusic on näkynyt viime kuukausina runsaasti paparazzikuvissa, sillä hän vaikuttaa muuttaneen asumaan Miami Beachin rannalle. 52-vuotias neitokainen on ikäisekseen harvinaisen näyttävä kaunotar, ja se on huomattu myös mediassa.

Eilen sunnuntaina Rita Rusic kuvattiin nautiskelemassa Miami Beachin maisemista tavoilleen uskollisesti bikineihin sonnustautuneena. Mustiin bikineihin pukeutunut kaunotar oli rannalla nuoremman poikaystävänsä Ricardon kanssa ja kuunteli auringonoton lomassa musiikkia iPhonestaan.

52-vuotias Italialais-kroatialainen Rita Rusic tunnetaan parhaiten laulajana, näyttelijänä ja mallina, mutta hän tuli aiemmin tunnetuksi myös avioliitostaan italialaisen poliitikko-elokuvaohjaaja Vittorio Cecchi Gorin kanssa. Sittemmin pariskunnan avioliitto päättyi eroon, ja Rusic on nähty useiden itseään huomattavasti nuorempien komistusten seurassa. Pitkällä urallaan Rita on näytellyt kymmenissä elokuvissa ja laulanut kaksi levyäkin.