Maryna Linchuk huikeassa rantakunnossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ylellisen Victoria’s Secret -alusvaatemerkin mallit kuuluvat mallimaailman kermaan, ja näihin kaunottariin lukeutuu myös valkovenäläinen Maryna Linchuk. Kyseinen 25-vuotias neitokainen on päässyt ranskalaisen Vogue-lehden 30 parhaimman 2000-luvun mallin joukkoon.

Nyt vaalea malli on ikuistettu paparazzien kuviin, joista huomaa hyvin, minkä takia häntä pidetään eräänä maailman kauneimmista naisista. Miamin rannalla lomaillut kaunotar oli verhonnut täydellisyyttä hipovan kroppansa vaaleanpunaisiin bikineihin.

Marynan mallinura on ollut viime vuosina hurjassa nosteessa, ja hänet onkin nähty vuosina 2008 – 2011 catwalkilla Victoria’s Secret -alusvaatemerkin näytöksissä. Tänä vuonna neitokainen herätti huomiota poissaolollaan tärkeimmistä merkin muotinäytöksistä. Hänet on kuvattu myös Vercace, Donna Karan, Dior ja H&M -merkkien kampanjoihin.