BB-asukkaita huijataan rankasti – ex-asukas palasi taloon!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa alkaa näillä hetkillä huijaus, joka hämmentää varmasti asukkaita. Taloon nimittäin astelee sieltä jo kertaalleen häädetty BB-Anne. Hänen tehtävänsä on hämmentää asukkaita kertomalla heille, että on tullut taloon jäädäkseen.

Todellisuudessa Anne ei vietä kuitenkaan talossa finaaliviikkoa loppuun saakka. Parhaillaan talossa on leppoisa meininki, kun asukkaat ovat saaneet iltapäivän aikana kuultavakseen runsaasti musiikkia ja syötäväkseen herkkuja.

– Miksi musiikki loppui? Iida ihmetteli.

Samalla ovi aukesi ja Anne asteli takaisin taloon. Finaaliviikon asukkaat riemastuivat niin, että ryhtyivät vuodattamaan kyyneleitä. Kaikki ryntäsivät halaamaan Annea ja hihkuivat yhteen ääneen.

– Tulitko hakemaan mut pois? Teija kysyi Annelta.

– Tulitsä yökylään, Tea kysyi.

– Kaikki selviää kohta. Ihan kohta, Anne kertoi ja esitteli kirjeen tuotannolta.

– Annen paluu. Minut häädettiin BB-talosta viikolla 6. Nyt olen palannut. Tästä hetkestä lähtien minä Anne olen jälleen Big Brotherin virallinen asukas. Mikäli joku asukkaista yrittää suoraan tai kierrellen kysyä minulta mitään ulkomaailmasta se lasketaan sääntörikkeeksi. Minulla on täysivaltaisena asukkaana mahdollisuus myös Big Brotherin voittoon, Anne luki.