Poikabändit ilmiriidoissa: ”Hän voi selvittää sen kanssani kasvotusten”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen The Wanted -poikabändi on noussut parin vuoden aikana kotimaassaan supersuosituksi. Glad You Came -hittikappaleen myötä yhtye on kasvattanut suosiotaan myös muualla maailmassa, ja alkaa olla tunnettu nimi myös suomalaisten keskuudessa.

The Wanted -yhtyeen jäsenet ovat viime aikoina ajautuneet riitaan internetissä kilpailevan One Direction -poikabändin kanssa. Riita alkoi leikkimielisestä nälvimisestä, mutta nyt Max Georgen ja One Directionin Zayn Malikin kerrotaan olevan valmiita jopa fyysiseen yhteenottoon. Max kertoi Radio 955 -kanavan haastattelussa uskovansa, että oikea nyrkkitappelu One Direction -tähden kanssa olisi lyhytkestoinen.

– En tiedä, mikä Zaynin ongelma on. Luulin aluksi, että kyse on vain leikkimielisestä sananvaihdosta, mutta hän vaikuttaa olevan tosissaan. Yritin olla ystävällinen, mutta kaikkien loukkausten jälkeen totesin vain, että jos hänellä on ongelma kanssani, hän voi selvittää sen kanssani kasvotusten New Yorkissa yhteiskeikallamme, Max George kertoi.

Sananvaihdon aikana Zayn Malik on esimerkiksi viitannut Max Georgen sairastavan klamydiaa, ja haukkunut häntä nörtiksi ja pelleksi. Max puolestaan vastasi haukkuihin muun muassa kehottamalla Zaynia sulkemaan suunsa, tai hän ”veisi tämän lounasrahat” viitaten One Direction-laulajan nuoreen ikään. Myös Maxin bändikaveri Tom Parker osallistui riitaan lähettämällä Twitter-tililleen kuvan Zaynista ja kutsumalla tätä sarkastisesti ”Bradfordin pahaksi pojaksi”.

Max Georgen lisäksi The Wanted -yhtyeeseen kuuluvat Siva Kaneswaran, Jay McGuiness, Tom Parker ja Nathan Sykes. Heidän debyyttisinglensä All Time Low julkastiiin vuonna 2010 ja se viihtyi hittilistojen ykkösenä viikon verran. Poikabändi on julkaissut kaksi studioalbumia, The Wanted ja Battleground. The Wanted -yhtye opetti taannoin David Beckhamin Brooklyn-poikaa soittamaan kitaralla. He myös viettivät taannoin aikaa Playboy-kartanossa Hugh Hefnerin ja naiskaunottarien kanssa.