42-vuotias puumanainen nautiskeli vesileikeistä – bikineissä tietenkin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen realitytähti Bethenny Frankel on monille suomalaisille vielä varsin tuntematon julkkiskaunotar, mutta Yhdysvalloissa hänen edesottamuksiaan seurataan nykyisin aktiivisesti myös viihdelehdissä.

Nyt Bethenny Frankel nähdään paparazzikuvissa nautiskelemassa vesileikeistä Bryn-tyttärenstä kanssa Floridan Miamissa. Valkoisiin bikineihin pukeutunut onnellinen äiti vietti sunnuntaipäivän kaksivuotiaan lapsensa kanssa. Nainen on ikäisekseen huippukunnossa, sillä Frankelin vartalo on todella timmi.

Bethenny Frankel tuli alunperin tunnetuksi Martha Stewartin emännöimän Diili-ohjelman tuotantokaudelta, mutta sittemmin hänet kiinnitettiin New Yorkin Täydelliset naiset -realitysarjaan ja lopulta hän sai myös kaksi omaa elämäänsä seuraavaa realitysarjaa Bethenny Getting Married? ja Bethenny Ever After. Televisiouran lisäksi hän pyörittää perustamaansa Skinnygirl Cocktails -yritystä.