Mila Kunisin kivinen tie tähtiin: ”En tuntenut lainkaan häpeää!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Esquire-lehden tänä vuonna maailman seksikkäimmäksi naiseksi valitsena Mila Kunis yllätti viihdemaailman kesällä, kun hän ja Ashton Kutcher julkistivat seurustelusuhteensa. Pariskunta nimittäin tutustui toisiinsa 70’s Show -sarjan kuvauksissa, ja ovat siten tunteneet toisensa jo 15 vuoden ajan.

Mila Kunis kuuluu Hollywoodin tämän hetken suosituimpiin naisnäyttelijöihin, mutta hänen tiensä huipulle ei ollut helppo. Tähden perhe muutti Yhdysvaltoihin Ukrainasta hänen ollessaan seitsemänvuotias, ja Milan isä joutui työskentelemään raskaasti elättääkseen perheensä. Milan onni kääntyi hänen saadessaan 14-vuotiaana roolin 70’s Showssa. Sarjan päätyttyä kahdeksan vuotta myöhemmin kaunottarella oli kuitenkin edessään jälleen tuntematon tulevaisuus.

– Menin ihan jokaiseen koekuvaukseen. Jokaiseen sketsisarjaan, jokaiseen b-luokan kauhuelokuvaan, jokaiselle a-luokan ohjaajalle, mihin vain. Halusin vain näyttää ihmisille mitä voin tehdä. En tuntenut lainkaan häpeää, eikä minulla ollut lainkaan egoa, Mila kertoo Iso-Britannian Metro-lehdelle.

Ukrainalaissyntyinen amerikanjuutalainen Mila Kunis tuli tunnetuksi 70’s Show -komediasarjasta. Hän toimii myös Meg Griffinin ääninäyttelijänä suositussa Family Guy -animaatiosarjassa. 29-vuotias kaunotar on viime vuosina nähty valkokankaalla muun muassa elokuvissa Ted, Black Swan, Vain seksiä ja Forgetting Sarah Marshall.