Karua pilaa: Pilasoitosta poliisioperaatio Simon Cowellin kotiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

BMG-yhtiön A&R-johtaja ja televisiotähti Simon Cowell on nähty useiden kykyjenetsintäkilpailujen tuomarina. Näihin kuuluvat muun muassa American Idol ja hänen itse luomansa The X Factor. Hiljattain miehen kerrotaan käyttäneen yli miljoona dollaria kotinsa turvajärjestelyihin.

E! Online -verkkosivuston mukaan tähden Los Angelesin kotiin on nyt hälytetty poliisit. Tuntematon puhelinsoittaja kertoi poliiseille tunkeutujan murtautuneen Simon Cowellin kotiin, ja ainakin yhden henkilön olevan sidottuna ilmastointiteipillä. Tapaus selvisi onneksi kuitenkin pelkäksi pilasoitoksi, mutta sitä edelsi poliisioperaatio Cowellin kotiin.

Simon Cowellin kohdalla pilasoitosta tekee erityisen julman se, että hän joutui tänä vuonna oikean ahdistelijan vainoamaksi. Miehen yli-innokas ihailija onnistui nimittäin tunkeutumaan hänen Lontoossa sijaitsevaan taloonsa. Cowell on sitemmin käyttänyt huikeita summia kotiensa turvajärjestelyjen parantamiseen. Cowellin ohella myös Miley Cyrusin, Ashton Kutcherin ja Justin Bieberin ovat joutuneet häirikkösoittajan samankaltaisen tempauksen kohteeksi.

Simon Cowell bongattiin taannoin seksipommi Carmen Electran seurasta Hollywoodissa sijaitsevasta Cecconi-ravintolasta. Silminnäkijöiden mukaan tähdet eivät pystyneet pitämään näppejään irti toisistaan. Sitemmin Carmen Electra on kuitenkin kiistänyt huhut hänen ja Cowellin seurustelusuhteesta, ja kertoo kaksikon olevan vain ystäviä.