Homokokeilun myöntänyt BB-voittaja: ”Nautin pienestä pervoilusta”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Povipommi Katie Pricen kanssa naimisissa ollut vapaaottelija Alex Reid on ollut viime aikoina otsikoissa jäätyään kiinni pettämisestä. Hänen kihlauksensa Big Brother -voittaja Chantelle Houghtonin kanssa päättyi äskettäin, koska neito ei kestänyt hänen seksuaalisia mieltymyksiään.

Nyt 37-vuotias Alex Reid on avautunut uusimmassa haastattelussaan kohutusta seksielämästään. Hän on tunnustanut olevansa varsin vapaamielinen mitä tuleee makuuhuoneleikkeihin. Naisen vaatteisiin silloin tällöin pukeutuva miekkonen kertoi kokeilleensa seksiä miesten ja myös prostituoitujen kanssa.

Hän kielsi pettäneensä Chantellea suhteen aikana, ja ihmetteli naisen suhtautumista omaan Roxanne -alter egoonsa. Seksuaalisesti kokeileva ja outouksia rakastava julkkismies kertoi halunneensa aidosti perustaa perheen eksänsä kanssa.

– Olen heteromies, joka nauttii pienestä pervoilusta. Chantelle tiesi kaiken ennen kuin romanssimme alkoi. Oliko hän ainut ihminen, joka ei tajunnut minun pukeutuvan naisten vaatteisiin? Ihmettelee Alex Reid The Sun -lehdelle.

Entisen kihlaparin aiempi kriisi sai alkunsa, kun Chantelle palasi kotiin ja löysi Alexin pukeutuneena alter-egokseen Roxanneksi. Mies halusi täyttää seksifantasioitaan, ja hän oli levitellyt seksileluja ympäri taloa. Nainen pakeni järkyttyneenä pariskunnan kodista. Kohupari palasi hetkeksi yhteen, mutta päätyi ikävän välikohtauksen jälkeen taas eroon. Sittemmin he ovat syytäneet toisilleen lokaa julkisuudessa.