Asekauppias antoi Barack Obaman äänestäjille porttikiellon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Barack Obaman uudelleenvalinta Yhdysvaltain taannoisissa presidentinvaaleissa on kuumentanut erityisesti maan konservatiivisen kansanosan tunteita. Viime aikoina laajaa huomiota ovat herättäneet esimerkiksi presidenttiä vastaan Twitter-palvelussa osoitetut tappouhkaukset.

Arizonan osavaltiossa toimivan Southewest Shooting Authority -asekaupan omistaja Cope Reynolds on ollut niin raivoissaan Obaman valinnasta presidentiksi, että on kieltänyt Obaman kannattajia asioimasta liikkeessään. Huffington Post -lehden mukaan mies maksoi 250 dollaria mainoksesta paikallislehdessä välittääkseen viestinsä presidenttiä äänestäneille ihmisille.

– Jos äänestit Barack Obamaa, et ole tervetullut Southwest Shooting Authorityyn. Olet osoittanut, että et ole tarpeeksi vastuullinen omistamaan tuliasetta, Cope tylyttää ilmoituksessaan.