Rihanna mainostaa yläosattomissa – riisui viettelevästi paitansa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna ei pelkää paljastella muodokasta vartaloaan, ja hänet nähdäänkin usein rohkeissa asukokonaisuuksissa keikkalavoilla ja lehtien palstoilla. Äskettäin neitokainen riisui itsensä alastomaksi GQ-lehden kanteen.

Kuva: Twitter

24-vuotias laulajatar on nyt riisuunut itsensä yläosattomiin otoksiin, jotka hän laittoi esille Twitter-blogissaan. Toisessa kuvassa pelkkiin alushousuihin pukeutunut Rihanna on hivuttamassa paitaa pois päältään. Rohkeammassa otoksessa neitokainen on täysin paidatta, ja peittää rintamuksensa käsivarsillaan.

Kuva: Twitter

Ensi kesänä suomeen saapuva Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti äskettäin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.