Huikea joululahjakuvasto vain monimiljonääreille – köyhät älkööt vaivautuko

Lifestyle · Stara.fi

Tavallisista ihmisistä vain harva tietää mikä on Robb Report, mutta monimiljonääreistä sitäkin useampi. Kyseessä on nimittäin ökyrikkaille suunnattu lehti, jossa kerrotaan kuumimpia ostosvinkkejä niille, joille hinnalla ei ole merkitystä.

Nyt on ilmestynyt jo 29. Robb Report Ultimate Gift Guide, jossa esitellään tulevan joulun kuumimpia lahjavinkkejä. Mukana on muun muassa Dobroserdovin suunnittelema 170-jalkainen huvijahti, jonka hintalapussa lukee 44 miljoonaa dollaria. Vähemmän merihenkisille ehdolla on rajoitettu erä Lamborghini Sesto Elemento -urheiluautoja V10-moottorilla.

Biljardinpelaajille tarjolla on 1,2 miljoonan dollarin käsintehty biljardipöytä. Hintaa perustelee se, että mukana tulee Mike Masseyn yksityistunteja biljardikoulutusta. Taikuri David Copperfieldin yksityissaari on vuokrattavana viikoksi 1,36 miljoonalla dollarilla. Edellä mainitun Lamborghinin voi viedä omalle yksityiselle kilparadalle, jonka hinta on noin 35 miljoonaa dollaria ilman tonttimaksuja.