Tämä oli vuoden suurin skandaali netissä – yli 100 miljoonaa haki tietoa

Digi · Neea Jokinen

Vuoden lähestyessä loppuaan lukuisat nettisivustot julkaisevat muun muassa videokoosteita kuluneiden kuukausien hauskimmista nettihiteistä ja tapahtumista. Lisäksi verkossa julkaistaan listoja suosituimmista aiheista, joita ihmiset ovat etsineet internetistä hakupalveluiden avulla.

Kerroimme äskettäin, että Bing-hakupalvelun haetuin tähti oli Kim Kardashian. Nyt Ask-sivusto on julkaissut omat tuloksensa, joiden mukaan vuoden kiinnostavin aihe oli Twilight-päätähtien Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin pettämisskandaali. Yli 100 miljoonaa ihmistä etsi internetistä näyttelijöiden shokkierosta kertovia uutisia ja kuvia.

Leffapariskunta nousi aiemmin tänä vuonna otsikoihin, kun Kristen Stewartin uutisoitiin pettäneen poikaystäväänsä Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa.

Vuoden toiseksi etsityin verkkohaku oli Hollywood-tähtien Tom Cruisen ja Katie Holmesin avioero. Ihmiset etsivät muun muassa tietoa siitä, oliko unelmapariksi kutsuttujen näyttelijöiden suhde vain kulissia. Kolmanneksi kiinnostavin aihe oli PSY-artistin Gangnam Style -hittikappale. Ihmiset muun muassa etsivät internetistä, mitä ”Gangnam Style” tarkoittaa.