Olivian etumus oli yksi illan näyttävimmistä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn tunnetaan mallina sekä useiden elokuvien ja televisio-ohjelmien tähtenä. Taannoin Olivia joutui varsinaiseen pyöritykseen rohkeiden valokuviensa johdosta. Nyt kaunotar on kuvattu julkkisbileissä.

31-vuotias Olivia Munn on nyt osallistunut monien muiden julkkistähtien tavoin Golden Globe -gaalan etkoille. Näyttelijäkaunotar oli pukeutunut juhliin värikkääseen, mutta niukkaan mekkoon, jonka etumusta peitti pääosin vain läpikuultava musta harso. Tulos oli varsin näyttävä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Olivia Munn aloitti uransa nimellä Lisa Munn. Vuodesta 2006 lähtien televisiokasvo on käyttänyt julkisuudessa nimeä Olivia. Mallintöidensä lisäksi hän on tähdittänyt urallaan monia elokuvia ja toiminut sekä juontajana että kilpailujana televisio-ohjelmissa. Elokuvapuolellä hänen CV:ssään ovat muiden muassa Big Stan, Insanitarium ja Scarecrow Gone Wild, Date Night ja Iron Man 2. Maaliskuussa 2009 hänet rankattiin maailman seksikkäimpien opiskelijoiden listalla sijalle kolme.