The Pussycat Dollsin hajoamisen syy: ”Meidän käskettiin pysyä hiljaa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessakin muutama vuosi sitten esiintynyt tanssiryhmä The Pussycat Dolls on nykyisin jo aivan eri kokoonpano kuin heidän vieraillessaan Helsingissä. Keulahahmo Nicole Scherzinger on edelleen ryhmän ainoa alkuperäisjäsen, mutta muu tiimi meni sittemmin uusiksi.

Eräs Pussycat Dollsin entisistä jäsenistä on myös mallina ja näyttelijänä tunnettu Ashley Roberts. Nyt vaaleatukkainen kaunotar on avannut sanallista arkkuaan entistä yhtyettään koskien. Ashley Roberts paljasti brittiläisessä I’m a Celebrity… Get Me Out Of Here -realitysarjassa, että hän ei saanut ilmaista lainkaan mielipiteitään Pussycat Dolls -aikana. Hänen käskettiin olla hiljaa, kuten kaikkien muidenkin yhtyeen jäsenten – keulahahmo Nicole Scherzinegeriä lukuunottamatta.

– En saanut puhua ryhmässä, meidän käskettiin pysyä hiljaa. Ainoastaan Nicole sai puhua, ja me vain myötäilimme häntä, Ashley tunnusti.

Toinen realitysarjan kilpailija kysyi Ashleyltä, eikö tämänkaltainen toiminta käynyt hänen heemoillensa. Neito totesi juuri sen olleen yksi syy Pussycat Dollsin hajoamiselle vuonna 2008. Yhtye koottiin sitemmin nopeasti uudelleen, Nicole Scherzingerin ollen ainoa jäljelle jäänyt alkuperäisjäsen.

Pussycat Dollsin ohella 31-vuotias Ashley Roberts on toiminut näyttelijänä esimerkiksi lukuisilla musiikkivideoilla, tanssielokuvassa Make It Happen ja 90210-televisiosarjassa. Ashley työstää myös parhaillaan soololevyä.