Robbie Williams kiertueelle – joutuu ensin laihduttamaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

1990-luvun menestyneimmästä poikabändistä Take That -yhtyeestä soolouralle lähtenyt Robbie Williams on viime aikoina keskittynyt onnelliseen perhe-elämään Teddy-tyttärensä syntymän myötä. Poppari janoaa kuitenkin myös paluuta esiintymisareenoille, minkä onkin nyt myöntänyt julkisesti.

38-vuotias tähti aikoo suunnata Take the Crown -albuminsa kanssa Euroopan kiertueelle, joka kattaa 17 konserttipaikkaa. Ensi vuoden heinäkuussa starttaava kiertue vaatii Robbien mukaan kuitenkin myös vankkoja esivalmisteluja, sillä hän on mielestään turhankin tuhdissa kunnossa.

Britannian Manchesterista alkava ja Viron Tallinnaan päättyvä kiertue vaatii Williamsin mukaan energisyyttä, joten laulaja aikookin laihduttaa ennen sitä muutamia kiloja. Mies tunnusti Daily Mail -lehdelle, että hänen ”täytyy tulla ensin hyvään kuntoon” pärjätäkseen esiintymislavalla.

Poppari julkaisi äskettäin Twitter-blogissaan otoksen, jossa hän esitteli viime aikaisen treenaamisensa tuloksia. Kiertueensa myötä hän haluaa omien sanojensa mukaan painaa oman jalanjälkensä maailmaan. Robbie on valinnut lämmittelijäkseen kiertueelle brittiartisti Olly Mursin, joka tulee kiertämään popparin kanssa Eurooppaa.

Robbie Williams ja hänen amerikkalainen näyttelijävaimonsa Ayda Field asuvat nykyisin Los Angelesissa. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2010. Hulivililaulaja otti taannoin kaikki kahdeksan koiraansa mukaan Britanniaan kiertueelle, koska hän ei kestänyt olla kauaa erossa rakkaista ystävistään. Syyskuussa syntynyt Teddy-tytär on pariskunnan esikoinen.