Aava Resort & Spa maailman parhaiden hotellien listalle

Matkailu · Stara.fi

Suomalaisen yrittäjäpariskunnan Aava Resort & Spa Etelä-Thaimaan Khanomissa on valittu 101 maailman parhaan hotellin joukkoon Tatler-lehden julkaisemassa Travel Guidessa. Travel Guide 2013 julkaisutilaisuus järjestettiin Lontoossa maanantai-iltana.

Koskaan aiemmin suomalainen matkailuyritys ei ole saanut vastaavaa tunnustusta. Tatler on maailman vanhin luksustuotteisiin –ja palveluihin erikoistunut lehti ja sen julkaisemat oppaat ovat arvostettuja.

Kuva: Aava Resort & Spa
Kuva: Aava Resort & Spa

– Olemme erittäin otettuja tästä huomionosoituksesta. Aava on ollut toiminnassa vasta kaksi vuotta ja on erittäin harvinaista, että listalle nostettiin näin tuore tapaus. Meille omistajille tämä on kiitos ja palkinto siitä, että olemme ennakkoluulottomasti pitäneet kiinni omista visioistamme ja näkemyksistämme, yrittäjä Atte Savisalo kertoo.

Arvostelussa mainitaan skandinaavisen ja thaimaalaisen arkkitehtuurin yhdistävä kaunis design, lasten huomioonottaminen, viihtyisä kylpylä sekä Aalto-ravintola, joka sai kehuja.

Aava Resort & Span avajaisia vietettiin syyskuussa 2010. Hotelli koostuu 28 bungalowista ja villasta, kahdesta ravintolasta sekä spa-osastosta suomalaisine saunoineen. Khanom sijaitsee Etelä-Thaimaassa Nakhon Sri Thammaratin maakunnassa. Lähimmät lentokentät ovat Surathani ja Nakhon Sri Thammarat, molemmat noin tunnin ajomatkan päässä Aavasta.