Barack Obama on puiseva puhuja – ulkoministerikin nukahti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on julkaistu kuluneen vuoden aikana hulvattomia videoita, joissa esimerkiksi uutisankkuri on nukahtanut kesken suoran uutislähetyksen. Nyt verkossa naurattaa Yhdysvaltain ulkoministeristä Hillary Clintonista ikuistettu video.

Nettivideolla nähdään, kuinka Hillary Clinton istuu eturivissä kuunnellen presidentti Barack Obaman puhetta 1.500 ihmisen täyttämässä salissa. Lilaan jakkuun pukeutunut poliitikko ei kuitenkaan ollut kovin innoissaan presidentin demokraattisesta puheesta.

Kuva: YouTube

CNN-televisiokamerat nimittäin ikuistivat, kuinka Hillary Clinton nukahtaa kesken Obaman puheen. Bill Clintonin vaimo näyttää videolla hyvin väsyneeltä ja painavat silmäluomet ottavatkin hänestä vallan. Nainen päättää lepuuttaa silmiään, ja poliitikko näyttää käyvän jo unen rajamailla ennen kuin hän hätkähtää hereille.