Teija on Big Brother 2012 voittaja: ”Nyt mä saan sen puuvessan”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -realitysarjan kuluvan vuoden tuotantokauden voittaja on viimein selvillä. Kauden kaksi finalistia olivat Iida ja Teija, joista Teija selviytyi lopulta voittajaksi. Hän saa BB-voittajan tittelinsä lisäksi 50.000 euron palkintosumman.

Teijan voittaessa kilpailun sijoittui toiseksi Iida. Finaaliin saakka selvisivät Jouko, Markus, Iida ja Teija. Heistä neljänneksi sijoittui Markus ja kolmanneksi Jouko.

– Mä olen hämmästyksissäni. Kiitoksia äänestäjille. Kyllä toi isännän näkeminen on se, joka vie sanat munkin suustani. Mä olin just sellainen… Ehkä minussa oli jotain sellaista läpihulluutta. Nyt mä saan sen puuvessan sinne mökille, Teija totesi studiossa.

– Pelkkää iloa Teijan puolesta, toiseksi sijoittunut Iida totesi.