Hän on Miss Peppu 2012 – tässäkö täydellinen takapuoli?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinopeppu on viime vuosina suosituksi tullut termi, joka tarkoittaa tavallista muodokkaampaa takamusta. Sellaista on esitellyt ahkerasti esimerkiksi laulajatähti Jennifer Lopez. Kerroimme aiemmin kuinka Brasiliassa järjestettiin kuluneen viikonlopun aikana Miss Peppu -kilpailu.

Nyt toista kertaa järjestetyn Miss Peppu Brasilia 2012 -kilpailun finaali on kisattu Sao Paulossa ja paras peppu rankattu finalistien joukosta. Voittajaksi selvisi 25-vuotias Carine Felizardo, joka edusti Paran osavaltiota. Hän sai palkinnoksi mainetta ja kunniaa sekä noin 2.000 euron palkintosumman.

Jokaisessa maan 27 osavaltiossa valittiin ensin paikallinen peppumissi, jotka sitten kisasivat maan parhaan takamuksen tittelistä. Toiseksi sijoittui Sao Pauloa edustava 21-vuotias Camila Vernaglia.