Nainen osti iPadin – laatikosta löytyi vain peili

Digi · Tim Isokivi

Ihmisiä varoitetaan toistuvasti huijaavista kauppiaista esimerkiksi internetin huutokaupoissa. Suuri osa huijauksista koskee uutta tekniikkaa, kuten älypuhelimia ja tietokoneita. Amerikkalaiselle naiselle hiljattain käynyt tapaus voi toimia varoittavana esimerkkinä siitä kuinka sikaa ei kannata ostaa säkissä.

Jalonta Freeman -nimiselle naiselle tarjottiin uutta Applen iPad-tablettitietokonetta huoltoasemalla. Female First -verkkosivuston mukaan laitetta myynyt tuntematon mies pyysi tablettitietokoneesta 200 dollaria, eli noin 157 euroa, mikä on noin puolet laitteen hinnasta kaupan hyllyllä. Naisen avattua paketin hän kuitenkin huomasi ostaneensa peilin, jonka pintaan oli liimattu iPadin kuva.

– Mies vain sanoi, että hänen pitää kiirehtiä ja ajoi pois. Tämä on todella perseestä, niin väärin. En tekisi kenellekään mitään vastaavaa. Menisi töihin, nainen avautui KXAS-TV -televisiokanavalle.