Rita Rusic ei kyennyt pitämään näppejä erossa muodoistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen takavuosien mallikaunotar Rita Rusic on näkynyt viime kuukausina runsaasti paparazzikuvissa, sillä hän vaikuttaa muuttaneen asumaan Miami Beachin rannalle. 52-vuotias neitokainen on ikäisekseen harvinaisen näyttävä kaunotar, ja se on huomattu myös mediassa.

Viikonloppuna Rita Rusic kuvattiin nautiskelemassa Miami Beachilla koiransa ja poikaystävänsä Riccardon kanssa. Neitokainen kosketteli toistuvasti rintavarustustaan.

52-vuotias Italialais-kroatialainen Rita Rusic tunnetaan parhaiten laulajana, näyttelijänä ja mallina, mutta hän tuli aiemmin tunnetuksi myös avioliitostaan italialaisen poliitikko-elokuvaohjaaja Vittorio Cecchi Gorin kanssa. Sittemmin pariskunnan avioliitto päättyi eroon, ja Rusic on nähty useiden itseään huomattavasti nuorempien komistusten seurassa. Pitkällä urallaan Rita on näytellyt kymmenissä elokuvissa ja laulanut kaksi levyäkin.