Rosie paljasti tyttökalenterikuvansa – kelpaisiko seinällesi?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Parikymppinen brittikaunotar Rosie Jones on kotimaassaan erittäin suosittu glamour-malli, jonka 34C-kokoiset rinnat ovat saaneet mediassa kiitettävästi huomiota. Neitokainen on julkaissut nyt myös oman seksikkään tyttökalenterin.

Kalenterin kansikuvassa muodokas julkkisneito nähdään sinisissä alusvaatteissa, jotka eivät hänen kurvejaan peittele. Rosie katsoo intiimisti kameraan kuvassa, joka tuo katsojan huomion keskiöön hänen rintavarustuksensa.

Kuva: Twitter

22-vuotias englantilainen Rosie Jones on toki noteerattu rohkeilla poseerauksillaan Atlantin takana aiemminkin useita kertoja, ja hän tuntuu olevan Loaded-lehden vakiomalleja. Lisäksi esimerkiksi jalkapallon MM-kisojen aikaan hän poseerasi yläosattomissa myös jalkapallokentällä.