Täydellisen naisen rintavarustus sytytti miljonäärin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla ovat suurta suosiota saavuttaneet useat rikkaista hienostoalueiden kotirouvista kertovat realitysarjat. Eräs näistä on Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarja, jossa nähtiin myös taannoin muodokas Dana Wilkey.

Kakkoskaudella sarjassa nähty kurvikaunotar erosi äskettäin bisnesmies John FLynnistä, koska ei halunnut mennä tämän kanssa naimisiin. Nyt jo uutta miljonääriä heilasteleva Dana nähtiin Miamissa korallinvärisessä bikiniasussa, joka toi esille naisen peittelemättömän rehevät muodot.

Wilkeyllä oli rannalla seuranaan uusi poikaystävä, irlantilainen miljonääri Philip Marley. Pariskunta nautiskeli toisistaan suudellen estottomasti poreammeessa, ja käveli romanttisesti käsikkäin rannalla. Rakastavaiset poseerasivat myös paparazzeille häpeilemättä.