Dolly Parton ei luovu kauneusleikkauksista: ”Teen mitä vain”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tunnetuimpiin povipommeihin lukeutuva Dolly Parton tunnetaan myös kantrilaulajan urasta. Häntä pidetäänkin kantrimusiikin kuningattarena. Parton joutui äskettäin lesbohuhujen kohteeksi. Parton kiisti huhut romanttisesta suhteesta naispuolisen ystävänsä kanssa.

Nyt 66-vuotias Dolly Parton kertoi luottaneensa jo vuosien ajan plastiikkakirurgin veitseen ulkonäkönsä muokkaamisessa. Kantritähden mukaan hän on kuitenkin yrittänyt pitää kauneusvillityksensä kohtuullisella tasolla. Parton kertoi ottavansa heti yhteyttä plastiikkakirurgiin, kun hän huomaa olevansa tyytymätön esimerkiksi johonkin vartalon osaansa.

– Tiedän tarvitsevani kauneusleikkauksen, jos en ole tyytyväinen peilikuvaani. Teen mitä vain, mitä koen tarpeelliseksi, Dolly Parton kertoi In Touch -lehden haastattelussa.

Tähti tunnetaan muun muassa silikonirinnoistaan ja muhkeista huulistaan. Naisen mukaan hän käyttää päivittäin meikkiä – myös kotioloissa. Hän haluaa nimittäin näyttää hyvältä yllätysvieraita varten. Lisäksi Dolly Parton haluaa ehostaa itsensä miellyttääkseen aviomiehensä Carl Deanin silmää.

Amerikkalainen laulaja-lauluntekijä Dolly Parton on tehnyt uraa myös näyttelijänä ja kirjailijana. Hän on levyttänyt yli 3.000 kappaletta, joista tunnetuimmat ovat muun muassa I Will Always Love You, Jolene ja My Tennessee Mountain Home. Tähden albumeita on myyty kansainvälisesti noin 180 miljoonaa kappaletta. Parton on Disney-kaunotar Miley Cyruksen kummitäti.