Elokuvalegenda ajoi kännissä – putosi moottoripyöränsä päältä kesken ajon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ranskalainen elokuvatähti Gerard Depardieu lienee eräs kuuluisimmista kotimaastaan maailmankuuluisuuteen nousseista näyttelijöistä. Uransa 1970-luvulla aloittanut mies on näyttelemisen ohella myös tuottanut ja ohjannut elokuvia.

Nyt 63-vuotias näyttelijä on otettu poliisin huostaan rattijuopumuksen takia. Mies jäi Breaking News -sivuston mukaan kiinni ajettuaan humalassa moottoripyörällä. Pariisin poliisi pidätti miehen, kun tämä putosi pyöränsä päältä liikenteessä.

Mies puhalsi viranomaisten testissä laittomat promillelukemat, minkä jälkeen hänet kuljetettiin poliisiasemalle. Tämän jälkeen tähti vietiin kotiin, mutta hänen täytyy vielä vastata myöhemmin rikkomuksestaan oikeuden edessä.

Gerard Xavier Marcel Depardieu on yksi Ranskan palkatuimpia näyttelijöitä. Hän oli naimisissa Elisabeth Depardieun kanssa 25 vuoden ajan, mutta yhteisolo päättyi eroon vuonna 1996. Heillä on kaksi lasta, Guillaume ja Julien. Hänen poikansa Guillaume kuoli keuhokuumeeseen vuonna 2008.