Hittisarjan jatkolle täystyrmäys: ”Tapoimme sarjan”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Dawson’s Creek -nuortensarja keräsi teinit television ääreen ympäri maailmaa vuosina 1998 – 2003. Huippusuosittua sarjaa tähdittivät aikoinaan muun muassa James Van Der Beek, Katie Holmes, Joshua Jackson ja Michelle Williams.

Viime aikoina on mediassa kohistu sarjan mahdollisesta jatkosta ja sen tähtien jälleennäkemisestä. Nyt Dawson’s Creek -ohjelmassa Pacey-teinipoikaa näytellyt Joshua Jackson on kuitenkin tyrmännyt kyseiset suunnitelmat suorasanaisesti.

– En usko, että ikinä jatkamme sitä. Tapoimme sarjan, joten en usko, että uusintaa tulee enää koskaan, Joshua Jackson kertoi Hollywood Reporter -lehdelle.

Sarjan muut tähdet ovat ilmaisseet julkisesti olevansa kiinnostuneita tekemään jatkoa ohjelmalle. Päätähti James Van Der Beek ja Katie Holmes ovat varsinkin erittäin innoissaan suunnittelemassa näyttelijöiden yhteenpalaamista. Myös Michelle Williams on kertonut julkisesti suostuvansa mielihyvin sarjan jatkoon.

Sentimentaalisen teinipoika Dawsonin ja hänen poikatyttömäisen parhaan ystävänsä Joeyn, sekä heidän lukiokavereidensa välisiä suhdekiemuroita seurannut sarja sai hurjan suosion 2000-luvun taitteessa. Kevin Williamsonin luomaa tv-sarjaa tehtiin yhteensä kuusi kautta.