Noel Gallagherin paljastus ihmetyttää: ”Aion reputtaa ajokoulun”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oasis-yhtye on ollut yksi viime vuosikymmenten suosituimmista brittibändeistä, ja yhtyeen entistä lauluntekijä-kitaristia Noel Gallagheria pidetään yhtenä maan merkittävimmistä ja lahjakkaimmista muusikoista.

Yhtye hajosi vuonna 2009 Noelin riideltyä rajusti veljensä ja kollegansa Liam Gallagherin kanssa. Nyt 45-vuotiaan Noelin kerrotaan menneen autokouluun vaimonsa Saran painostuksen vuoksi. Noel kertoi Alan Carrin haastattelussa Saran toivovan, että myös Noel voisi viedä pariskunnan lapset välillä jalkapalloharjoituksiin. Muusikko ei kuitenkaan usko omiin autoilutaitoihinsa, vaan toivoo itsekin reputtavansa ajokokeen.

– Jos minä ikinä edes pääsen ajokokeeseen asti, aion epäonnistua tahallani. Olen mielummin matkustajan penkillä. Minä vain kolaroisin useita autoja, Noel kertoi haastattelussa.

Oasiksen hajottua Noel Gallagher on julkaissut soololoevyn ja hänen veljensä Liam perusti muiden Oasis-jäsenten kanssa uuden Beady Eyes -yhtyeen. Noel avioitui vuonna 1997 pitkäaikaisen tyttöystävänsä Meg Matthewsin kanssa. Myrkyisä avioliitto päättyi kuitenkin avioeroon vuonna 2001. Rokkari joutuikin pian oikeustaisteluun ex-vaimonsa kanssa Anais-tyttärensä huoltajuudesta. Matthews vaati rokkarimieheltään muun muuassa 10 miljoonan punnan erorahan.