Colin Farrell oli kuolla viinaan: ”Kuulin vain ääniä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittu irlantilaisnäyttelijä Colin Farrell tunnetaan monista vauhdikkaista elokuvarooleistaan. Miljoonien naisten päiväuni on paljastanut viime kuukausien aikana haastatteluissa olleensa aikoinaan rajussa päihdekoukussa.

Nyt 36-vuotias Colin Farrell on avautunut jälleen päihdehuuruisesta menneisyydestään Sunday Times -lehdelle. Miehen mukaan hän oli vuosien ajan riippuvainen alkoholista ja huumeista. Vuonna 2005 hän huomasi kehonsa ikään kuin lopettavan toimintansa. Kuolemaa pelännyt Farrell päättikin kirjautua vieroitushoitoon parantaakseen kehonsa ja mielensä.

– En ole lääkäri, mutta kukaan ei tarvitse tutkintoa siihen, että huomaa kehonsa uupuvan. Uskon olleeni lähellä kuolemaa. Jouduin pisteeseen, jossa kuulin vain ääniä, Colin Farrell kertoi lehden haastattelussa.

Miehen mukaan hän on aina ollut altis erilaisiin riippuvuuksiin. Näyttelijäkomistus saattoi muun muassa jäädä pakonomaisesti riippuvaiseksi jonkin tietyn ruokalajin syömiseen. Colin Farrellin mukaan hän on ollut addikti jo lapsesta asti.

Colin Farrell on näytellyt uransa aikana lukuisissa menestyselokuvissa. Miehen roolitöitä nähdään muun muassa elokuvissa Tigerland, Miami Vice, Phone Booth, S.W.A.T. ja Alexander. Irlantilaisen miestähden tähdittämä Total Recall -elokuva tulee Suomessa ensi-iltaan 31. elokuuta. Farrell ottaa toimintapätkässä harteilleen Arnold Schwarzeneggerin tunnetuksi tekemän roolin.