Poikabändi One Direction pilaili lentopelkoisen kustannuksella

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimman poikabändin One Directionin 19-vuotiaan jäsenen Zayn Malikin uutisoitiin äskettäin olevan ilmiriidoissa The Wanted -yhtyeen Max Georgen kanssa. Popparit ovat heittäneet lokaa toistensa niskaan muun muassa haastatteluissa.

Nyt Zayn Malik paljasti joutuneensa muutama vuosi sitten bänditovereidensa kauhistuttavan pilan uhriksi. Teinitähti ei ollut koskaan matkustanut lentokoneella ennen kuin hänestä tuli julkkis. One Direction -popparit käyttivätkin tilaisuuden hyväkseen jäynämielessä, kun Malik astui ensimmäisen kerran lentokoneeseen.

– En ollut koskaan matkustanut lentokoneella tai käynyt Britannian ulkopuolella. Olin todella hermostunut ensimmäisestä lennostani. Yhtäkkiä Louis sanoi, että lentokone kääntyy ympäri ja tekee ympyröitä. Uskoin kaiken, Zayn Malik kertoi Female First -sivuston mukaan.

One Direction -poikabändin Take Me Home -albumi nousi marraskuussa listojen kärkeen 32 maassa. Yhtyeen toista albumia myytiin ensimmäisen viikon aikana yli miljoona kappaletta. Kotimaassaan Briteissä One Direction vei yhtä aikaa ykkössijan myös singlelistalla, kun uusi Little Things -kappale nousi suoraan kärkeen. Yhdysvalloissa One Direction puolestaan teki historiaa olemalla ensimmäinen brittibändi, joka on noussut kahdella ensimmäisellä albumillaan suoraan listaykköseksi.