Kondomit olivat liikaa One Directionille – miljoonat sivu suun

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuositun One Direction -yhtyeen poppareiden tiedetään tienanneen jo yli sadan miljoonan euron omaisuuden musiikkinsa lisäksi muun muassa oheistuotteilla. Poikabändi solmi äskettäin huikean miljoonasopimuksen Pepsi-virvoitusjuomamerkin kanssa.

Nyt One Direction -yhtyeen uutisoidaan kieltäytyneen erään kondomiyrityksen massiivisesta mainossopimuksesta, joka olisi rikastuttanut teinipoikia useilla miljoonilla. Amerikkalainen Stateside-kondomiyritys tarjosi poppareille sopimusta, jonka mukaan heistä olisi tullut turvaseksiä mainostavan yrityksen mainoskasvot. Poikabändiläiset Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan, Liam Payne ja Zayn Malik, pitivät kuitenkin sopimusta epäsoveliaana nuorten faniensa takia.

– Tarjous oli suurilukuinen. Sopimus tuli yhdeltä maailman suurimmalta brändiltä. Pojat eivät halunneet lähteä projektiin mukaan, koska heillä on niin paljon nuoria faneja. Se tuntui epäsoveliaalta, lähde kertoi Daily Star -lehdelle.

One Direction -poikabändin jäsenet ikuistettiin taannoin sarjakuvahahmoiksi. Amerikkalaisen Bluewater Productions -yrityksen luomassa sarjakuvakirjassa kerrotaan kuvien ja kirjoitusten merkeissä poikabändin noususta supertähteyteen. Sarjakuvakirjassa nähdään myös X Factor -tuomarina toimiva viihdemoguli Simon Cowell. Yritys on tehnyt myös muista julkkistähdistä sarjakuvahahmoja, kuten Katy Perrystä, Justin Bieberistä ja Demi Lovatosta.