Julkkisparin erosoppa paisuu: ”En haukkunut häntä huoraksi”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen popkaunotar Rita Ora on ollut viime päivinä tiiviisti otsikoissa rakkauselämänsä kiemuroiden merkeissä. Hän erosi vastikään poikaystävästään Rob Kardashianista, joka on väittänyt välirikon johtuvan laulajattaren uskottomuudesta.

Rob Kardashian julkaisi aiemmin tällä viikolla Twitter-blogissaan vihaisia viestejä, joiden uskottiin kertovan Rita Orasta. Kardashianien realityperheen klaaniin kuuluva Rob muun muassa kertoi viesteissään, että hänen entinen tyttöystävänsä petti häntä 20 miehen kanssa.

Kommentit aiheuttivat nopeasti mediakohun. Nyt Rob Kardashian on julkaissut verkossa lausunnon, jonka mukaan hän ei koskaan käyttänyt teksteissään Rita Oran nimeä. Lisäksi hän kiisti haukkuneensa entistä rakastaan prostituoiduksi.

– Ihan vain tiedoksi, en koskaan käyttänyt twiiteissäni Rita Oran nimeä. En haukkunut häntä huoraksi, enkä koskaan tekisi niin. Arvostan naisia. Olen aito ihminen ja tarkoitan kaikkea, mitä sanon. En ole kuitenkaan koskaan haukkunut ketään huoraksi, Rob Kardashian kirjoitti Twitter-blogissaan.

Rita Ora kommentoi hiljattain pariskunnan eroa. Tähden mukaan hän ei enää deittaile Robia, koska he eivät ole enää läheisiä. Kaunottaren mukaan hän ei koskaan ollut täysillä mukana suhteessa, sillä hän tunsi olonsa haamuksi julkkiskomistuksen kanssa.

Amerikkalainen televisiopersoona ja malli Robert Arthur ”Rob” Kardashian syntyi Kalifornian Los Angelesissa. Hän on edesmenneen asianajajan Robert Kardashianin ja julkkistähti Kris Jennerin ainoa poika. Hänellä on kymmenen sisarusta, joista tunnetuimmat ovat hänen isosiskonsa Kim, Kourtney ja Khloe. Komistus valmistui vuonna 2009 Kalifornian Marshallin bisneskoulusta.