Colors avaa uuden yökerhon Porvooseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tunnetuin elektroniseen musiikkiin keskittynyt klubibrändi Colors lanseeraa uuden yökerhon. Ensimmäinen Colors -yökerho avaa ovensa perjantaina 14. joulukuuta Porvoossa. Colors tuo elektronisen musiikin festivaalien tunnelman myös yökerhomaailmaan.

Uuden yökerhon takana on kolme Suomen eturivin DJ-artistia, Alex Kunnari, Heikki Liimatainen ja Kimmo ”K-System” Kauppinen. Jokainen heistä on luonut mainetta pitkällä urallaan musiikin parissa. Kolmikon yhteisenä tavoitteena on ollut luoda Suomeen uudenlainen yökerhokonsepti, joka palvelee asiakkaita kansainvälisten nykytrendien mukaisesti.

Alex Kunnari tunnetaan oman taiteilijanuransa lisäksi myös Colors-brändin isähahmona. Heikki Liimatainen on yksi Suomen arvostetuimmista musiikkituottajista, joka tunnetaan muun muassa Daruden tuottajana ja Dallas Superstars -kokoonpanosta. Kimmo ”K-System” Kauppinen on pitkän linjan DJ ja tuottaja-artisti, joka on uransa aikana tuottanut useita tanssilistojen kärkeen nousseita hittikappaleita.