Miss Peppu 2012 -perintöprinsessoilla lesbosuhde

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka Brasiliassa järjestettiin jo toista kertaa maanlaajuinen Miss Peppu -missikilpailu. Siinä haettiin kisan nimen mukaisesti parasta latinopeppua, jotka poikkeavat muista usein massiivisella koollaan.

Sao Paulossa kisatun Miss Peppu 2012 -kilpailun voitti 25-vuotias Carine Felizardo, joka edusti Paran osavaltiota. Hän sai palkinnoksi mainetta ja kunniaa sekä noin 2.000 euron palkintosumman. Toiseksi sijoittui Sao Pauloa edustanut 21-vuotias Camila Vernaglia ja kolmanneksi Andressa Urach.

Nyt Brasiliassa kohistaan paparazzikuvista, jotka paljastivat peppukisan perintöprinsessojen kuuman keskinäisen romanssin. Camila Vernaglia ja Andressa Urach ikuistettiin nimittäin nautiskelemassa toisistaan veneellä, jossa he olivat välillä bikineissä ja välillä yläosattomissa. Kuvien perusteella kisan sijoitusten aiheuttama pettymys jäi lyhytaikaiseksi.