Rokkari kihlasi 26 vuotta nuoremman kaunottaren – katso kuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1980-luvun alussa perustetun Mötley Crüe –yhtyeen basisti Nikki Sixx on ollut viime vuosina otsikoissa lähinnä ihmissuhdekuvioidensa merkeissä. Veteraanirokkarin käsivarsilla on nähty esimerkiksi Kat Von D ja Denise Richards.

Nyt 53-vuotias Nikki Sixx on mennyt kihloihin itseään 26 vuotta nuoremman mallityttöystävänsä Courtney Binghamin kanssa. Mötley Crüe -basisti kosi 27-vuotiasta tyttöystäväänsä Karibialla sijaitsevalla St. Barthsin saarella. TMZ-lehden mukaan Sixx antoi Binghamille kuuden karaatin timanttisormuksen.

– Olen innoissani siitä, että saan ilmoittaa minun ja Nikkin olevan kihloissa! Kiitoksia kaikille onnitteluista, Courtney kirjoitti Twitter-tilillään.

Kuva: Twitter

Tämä tulee olemaan kolmas kerta, kun Nikki Sixx astelee alttarille. Hän oli vuosina 1989 – 1996 naimisissa Playboy-malli Brandi Brandtin kanssa. Tämän jälkeen hän meni naimisiin toisen Playboy-pupun, Donna D’Erriccon kanssa. Parin liitto kesti joulukuusta 1996 kesäkuuhun 2007.

Nikki Sixx nousi tähdeksi Mötley Crüe -yhtyeen riveissä ja oli aikoinaan vakavassa huumekierteessä. Hän on kuitenkin pysytellyt viime vuodet poissa kohuotsikoista ja viettänyt vapaa-aikanaan rauhallista kotielämää. Nykyisin Sixx: AM -yhtyeessäkin musisoiva tähti julkaisi vuonna 2006 elämäkertansa The Heroin Diaries: A Year in the Life of a Shattered Rock Star. Samana vuonna hän lanseerasi oman vaatemallistonsa.