Stara Mötley Crüe

Viihdeuutiset

Mötley Crüe julkaisee oman seksivälinemalliston

Viime vuonna Suomessa käynyt Mötley Crüe pani pillit pussiin lopullisesti. Yhtyeen The Final Tour päätti legendaarisen kokoonpanon taipaleen ja sulki jälleen kerran yhden suositun yhtyeen tarinan. Jatkossa fanit voivat jammailla bändin lanseeraamien seksivälineiden kanssa.

Mötley Crüe ja seksivälineyhtiö Lovehoney ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Bändi tuo markkinoille oman vibraattorimalliston, johon kuuluu neljä pientä ja neljä keskikokoista seksivälinettä. Vibraattorien kuviointi on tuttua kaikille mötiköiden kuuntelijoille, sillä seksivälineisiin on printattu yhtyeen ja levyjen logoja eri aikakausilta. Dildot tulevat myyntiin syyskuussa.

Mötley Crüen historia on ollut täynnä seksiä, huumeita ja rokkia. Yhtye on tehnyt urallaan likimain kaiken, mitä menestyvä ja nautintoaineille perso nelikko voi. Heidän värikkäästä menestyksestään on julkaistu myös pintaraapaisua syvemmältä asiaa selvittävä The Dirt – Törkytehdas -niminen kirja.

Viihdeuutiset

Mötley Crüe lopettaa!

Viime vuosina monet rockmaailman veteraaniyhtyeistä ovat iskeneet hanskat tiskiin erinäisistä syistä. Joskus syynä ovat olleet keskinäiset välienselvittelyt ja joskus taas yhtyeen jäsenten eläköityminen. Nyt yksi maailman rockhistorian suosituimmista yhtyeistä lopettaa uransa.

Nyt vanhan koulukunnan heavyfanit ovat saaneet suru-uutisen, kun Mötley Crüe -yhtye on juuri hetki sitten ilmoittanut lopettamisestaan. Samalla yhtye julkisti tekevänsä vielä pitkän jäähyväiskiertueen, joten ihan heti glamrokkarit eivät kartalta katoa. Yhtyeen lehdistötilaisuus on edelleen käynnissä ja sieltä suoraa lähetystä voi katsoa tästä linkistä.

– Teemme tämän kiertueen ensin loppuun ja se voi kestää vaikka kaksi vuotta. En näe mahdollisuutta, että perumme sanamme, Vince Neil kertoi hetki sitten tilaisuudessa.

motleycrue28012014

Yhtyeen keulahahmo, 52-vuotias rokkikukko Vince Neil, on viime vuosina kunnostautunut alkoholiin tai muihin nautintoaineisiin liittyvien tötöilyjensä takia. Viime vuonna hän hakeutui munuaiskipujensa johdosta sairaalaan kesken yhtyeensä maailmankiertueen.

Mötley Crüen Vince Neil jäi kiinni vuonna 2011 ajettuaan juovuksissa Lamborghini-urheiluautollaan Las Vegasissa 60 mailin nopeudella 45 mailin alueella. Neil kiisti ensin kaikki syytteet, mutta lopulta hän tunnusti tekonsa. Tuomion myötä lehdistössä on nostettu esiin Neilin aikaisempia rötöksiä, joista yksi on suomalaisille liiankin tuttu. Hanoi Rocks -yhtyeen englantilainen rumpali Nicholas ”Razzle” Dingley kuoli nimittäin vuonna 1984 Los Angelesissa tapahtuneessa onnettomuudessa, jossa juovuksissa ollut Vince Neil ajoi kolarin.

Viihdeuutiset

Välikohtaus Mötley Crüen takahuoneessa – Nicolas Cage heitettiin ulos

Viihdemaailmassa on seurattu viimeksi kuluneen parin vuoden aikana näyttelijä Nicolas Cagen selviytymistä vararikostaan. Tähden voimavaroja ovat heikentäneet myös hänen Weston-poikansa päihdeongelmat. Nyt Nicolas Cage ja hänen poikansa ovat olleet toisenlaisissa vaikeuksissa.

Näyttelijä ja hänen Weston-poikansa olivat viikonloppuna lasvegasilaisella klubilla, jossa rockbändi Mötley Crüe esiintyi. Kaksikko vietti aikaa keikkapaikan takahuoneessa yhtyeen vokalisti Vince Neilin kanssa, kun rumpali Tommy Lee tuli sisään.

Weston oli rokkarin tiellä, jolloin Tommy käski häntä ”painua v*ttuun” edestään. TMZ-verkkosivuston mukaan tämä sai Nicolas Cagen pojan hermostumaan rumpalille ja haastamaan tämän tappeluun. Tommy raivostui näyttelijän pojalle, ja huusi päin Westonin kasvoja korvia särkevällä äänenvoimakkuudella.

Välikohtaus ei kuitenkaan ehtinyt yltyä väkivaltaiseksi. Mötley Crüen turvamiehet saapuivat nimittäin nopeasti paikalle. He poistivat Westonin ja Nicolas Cagen takahuoneesta.

Näyttelijä Nicolas Cage, alunperin Nicolas Coppola, menetti kymmenien miljoonien omaisuutensa huonosti menneiden sijoitustensa ja veromätkyjensä takia. Hän joutui myymään linnansa, talonsa ja veneensä. Niidenkin jälkeen velkaa jäi vielä noin 14 miljoonaa dollaria. Cage sai kuitenkin äskettäin maksettua hieman veromätkyjään, sillä hän maksoi 360.545 dollaria verottajalle.

Viihdeuutiset

Mötley Crüe ongelmissa – sairaus katkaisi kiertueen

Mötley Crüe yhtyeen laulaja, 52-vuotias rokkikukko Vince Neil on yleensä kunnostautunut otsikoissa alkoholiin tai muihin nautintoaineisiin liittyvän tötöilynsä takia. Nyt hän on hakeutunut munuaiskipujensa johdosta sairaalaan – ja pahaksi onneksi kesken maailmankiertueen.

Mötikät olivat esiintyneet Australiassa, kun Vincen kivut äityivät rajuiksi kesken konsertin ja laulaja kiidätettiin lavalta sairaalaan. Yhtye oli soittanut vain neljä kappaletta. Bändin basisti Nikki Sixx pahoitteli tapahtumia sosiaalisessa mediassa keikkaan pettyneille faneille. Nikki vakuutteli, että Vincella oli ollut järkyttävät kivut.

– Olen nähnyt Vincen lavalla, vaikka hänellä on ollut murtuneet luut, ääni maassa tai nivelsiteet revenneenä. Hän ei koskaan peruuta keikkaa kivuista huolimatta. Viime yö oli hänelle kuitenkin sietämätöntä, Nikki kirjoitti Facebookiin ja lisäsi, että Vince kiidätettiin lavalta suoraan munuaiskivenpoistoon.

– Leikkaus onnistui hienosti ja tiedotamme lisäinfoa pian, hän jatkoi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Yhtyeen kitaristi Mick Mars harmitteli niin ikään keskeytynyttä keikkaa ja twiittasi anteeksipyytönsä lipun ostaneille, Huffington Post raportoi.

Mötley Crüe on tällä hetkellä superkiertueella yhdessä Kissin ja Thin Lizzyn kanssa. Vince Neil jäi kiinni vuonna 2011 ajettuaan juovuksissa Lamborghini-urheiluautollaan Las Vegasissa 60 mailin nopeudella 45 mailin alueella. Alunperin Vince Neil kiisti kaikki syytteet, mutta lopulta hän tunnusti tekonsa. Tuomion myötä lehdistössä on nostettu esiin Neilin aikaisempia rötöksiä, joista yksi on suomalaisille liiankin tuttu. Hanoi Rocks -yhtyeen englantilainen rumpali Nicholas ”Razzle” Dingley kuoli nimittäin vuonna 1984 Los Angelesissa tapahtuneessa onnettomuudessa, jossa juovuksissa ollut Vince Neil ajoi kolarin.

Viihdeuutiset

Rokkari kihlasi 26 vuotta nuoremman kaunottaren – katso kuva

1980-luvun alussa perustetun Mötley Crüe –yhtyeen basisti Nikki Sixx on ollut viime vuosina otsikoissa lähinnä ihmissuhdekuvioidensa merkeissä. Veteraanirokkarin käsivarsilla on nähty esimerkiksi Kat Von D ja Denise Richards.

Nyt 53-vuotias Nikki Sixx on mennyt kihloihin itseään 26 vuotta nuoremman mallityttöystävänsä Courtney Binghamin kanssa. Mötley Crüe -basisti kosi 27-vuotiasta tyttöystäväänsä Karibialla sijaitsevalla St. Barthsin saarella. TMZ-lehden mukaan Sixx antoi Binghamille kuuden karaatin timanttisormuksen.

– Olen innoissani siitä, että saan ilmoittaa minun ja Nikkin olevan kihloissa! Kiitoksia kaikille onnitteluista, Courtney kirjoitti Twitter-tilillään.

Kuva: Twitter

Tämä tulee olemaan kolmas kerta, kun Nikki Sixx astelee alttarille. Hän oli vuosina 1989 – 1996 naimisissa Playboy-malli Brandi Brandtin kanssa. Tämän jälkeen hän meni naimisiin toisen Playboy-pupun, Donna D’Erriccon kanssa. Parin liitto kesti joulukuusta 1996 kesäkuuhun 2007.

Nikki Sixx nousi tähdeksi Mötley Crüe -yhtyeen riveissä ja oli aikoinaan vakavassa huumekierteessä. Hän on kuitenkin pysytellyt viime vuodet poissa kohuotsikoista ja viettänyt vapaa-aikanaan rauhallista kotielämää. Nykyisin Sixx: AM -yhtyeessäkin musisoiva tähti julkaisi vuonna 2006 elämäkertansa The Heroin Diaries: A Year in the Life of a Shattered Rock Star. Samana vuonna hän lanseerasi oman vaatemallistonsa.