Britney Spears tuskissaan punaisella matolla – psoriasis iski

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Britney Spears julkaisi äskettäin Scream And Shout -nimisen kappaleen yhdessä Will.i.amin kanssa. Tällä hetkellä X Factor -ohjelman tuomarina toimiva poptähti on nyt edustanut ohjelman muiden tähtien kanssa punaisella matolla.

Nyt 30-vuotias Britney Spears kuvattiin poseeraamassa kuvaajien edessä muun muassa Simon Cowellin kanssa. Neitokaisen ilmeet kielivät kuitenkin tuskasta, jonka syykin selvisi nopeasti. Spearsin psoriasis oli nimittäin levinnyt hänen nilkkoihinsa, mutta siitä huolimatta poptähti oli pannut jalkaansa korkokengät.

Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman toisen tuotantokauden tuomaristopenkillä nähdään Spearsin lisäksi Simon Cowell, L.A. Reid ja Demi Lovato. Poptähden kerrotaan tienaavan työpestistään huimat 15 miljoonaa dollaria, kun taas 19-vuotiaan teinitähden Demi Lovaton huhutaan kuittaavan tuomarityöstään miljoona dollaria.