Anna Nicole Smithin 6-vuotias tytär malliuralle – tässä ensimmäiset mainoskuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viisi vuotta sitten traagisesti menehtynyt povipommi Anna Nicole Smith oli eläessään yksi julkkismaailman seuratuimmista kohukaunottarista. Playboy-lehden sivuilta uransa aloittanut neito tähditti aikoinaan muun muassa omaa realityohjelmaa.

Tähden pieni Dannielynn-tyttö joutui hänen kuolemansa jälkeen keskelle huoltajuuskiistaa, ja päätyi lopulta biologisen isänsä Larry Birkheadin hoiviin. Nyt kuusivuotias neitokainen on tekemässä debyyttiä malliurallaan. Dannielynn on päässyt Guess-vaatemerkin lasten kesävaatekampanjan malliksi.

Kuva: Guess

Kuvissa pikkuneiti nähdään muun muassa meren rannalla denim-hameessa ja fedora-hatussa. Guess-vaatemerkin luova johtaja Paul Marciano näkee lapsessa äitinsä kaltaista luontaista lahjakkuutta.

– Dannielynn on samanlainen leikkisä luonne, aivan kuin hänen äitinsä kuvauksissa. Hän on toisen sukupolven Guess-tyttö, kommentoi Marciano Female First -sivustolle.

Anna Nicole Smithin Bahamalla sijaitsevasta kodista löydettiin poliisitutkimuksissa yhteensä peräti 44 eri lääkettä. Smith nousi aikoinaan julkisuuteen valokuvamallina työskennellessään, ja hänen avioliittonsa yli 60 vuotiaan miljonäärin kanssa herätti myös paljon huomiota. Miljonäärin kuoleman jälkeen käynnistyivät oikeustaistelut miehen omaisuudesta.