Transformers-komistus erosi – heti uusi kaunotar kierrätyksessä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-tähti Shia LaBeouf tunnetaan elokuviensa lisäksi railakkaasta elämäntyylistä. Paparazzeja vihaava näyttelijäkomistus on ollut viime kuukausina otsikoissa lähinnä känniörvellystensä merkeissä. Hän joutui muun muassa marraskuussa rajuun baaritappeluun.

Nyt 26-vuotias Shia LaBeouf on palannut sinkkumarkkinoille, sillä hän on eronnut Karolyn Pho -nimisestä tyttöystävästään. Pariskunta seurusteli noin kahden vuoden ajan. LaBeouf tapasi stylistina työskentelevän naisen vuoden 2011 alussa, kun hän oli laulamassa karaoke Echo Parkissa.

Ero tuli yllätyksenä, sillä vain muutama viikko sitten Karolyn Pho bongattiin kuhertelemassa poikaystävänsä kanssa elokuvan kuvauspaikalla. Shia LaBeouf on tuoreimpien huhujen mukaan toipunut erosta, sillä hänen kerrotaan viettäneen viime päivinä aikaa mysteeriblondin kanssa, The Daily Mail -sivusto uutisoi.

Shia LaBeouf nähtiin hiljattain islantilaisen Sigur Ros -yhtyeen Fjögur Piano -kappaleen taiteellisella musiikkivideolla. Parrakas näyttelijä esiintyy videolla kauniin näyttelijättären, Deena Thomsenin, kanssa rohkeissa kohtauksissa. Shia muun muuassa hieroo alastoman blondin vartaloa ja rintoja. Miehen tähdittämä The Nymphomaniac -elokuva nousi äskettäin kohuotsikoihin, kun sen seksikohtauksien väitettiin olevan aitoja.