Ciaran yksityiset alastonkuvat päätyivät nettiin – oli tarkoitettu 50 Centille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fantasy Ride -albumillaan taannoin mukavasti menestynyt r&b-tähti Ciara kertoi viime vuonna katuvansa vanhoja alastonkuviaan, jotka julkaistiin laulajattaren mukaan Vibe-lehdessä ilman hänen lupaansa. Nyt vuorossa on kuitenkin jo uusi vastaava kohu.

Nyt 27-vuotias tähti on nyt joutunut ikävään tilanteeseen, kun hänen yksityiset alastonkuvansa ovat päätyneet vääriin käsiin ja sitä kautta kaikkien nähtäville internetiin. Mediatakeout-verkkosivusto on nimittäin julkaissut kaksi alastonkuvaa, jotka oli alunperin tarkoitettu räppäri 50 Centille. Katso kuvat tästä.

Taannoin Ciara julkaisi Twitter-tilillään valokuvia, joissa hän poseerasi bikineissä. Laulajatar nautti otoksissa dubailaisen aurinkorannan lämmöstä kirkkaanpunaisissa, katseet kääntävissä bikineissä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Ciaran vuonna 2009 julkaistu läpimurtolevy Fantasy Ride nousi jo ennakkotilauksilla iTunesin ladatuimmaksi r&b-albumiksi. Moninkertaista platinaa albumeillaan myynyt laulajatar vieraili sittemmin Justin Timberlaken kanssa tekemällään Love Sex Magic -hitillä ja tänä vuonna Ciara on ajankohtainen One Woman Army -albuminsa merkeissä.