Dr. Phil sai varastetun arvoautonsa takaisin: ”Halaan poliisia”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen televisiopsykologi Phil McGraw tunnetaan maailmalla paremmin nimellä Dr. Phil. Hän on juontanut omaa ihmissuhteisiin keskittynyttä keskusteluohjelmaansa vuodesta 2002 lähtien.

Äskettäin miehen klassikkoautojen keräilyharrastus koki takaiskun, kun hänen 1957 vuosimallia oleva Chevrolet-autonsa varastettiin Burbank-korjausliikkeestä. Nyt 84.000 euron arvoinen auto on löytynyt poliisitutkinnan seurauksena. Kyseinen menopeli oli löydettäessä kärsinyt pieniä vahinkoja.

Julkkispsykologi on luonnollisesti onnellinen saadessaan klassikkoautonsa takaisin. Samassa tutkinnassa löydettiin 14 muuta varastettua autoa, ja ne palautettiin takaisin omistajilleen. Phil kiittelikin haastattelussa Los Angelesin poliiseja heidän väsymättömästä uurastuksesta.

– Heidän kova työnsä on johtanut autoni löytymiseen ja autovarkaiden pidättämiseen. Monet luulivat autoni olevan historiaa, mutta uskoin Los Angelesin parhaimpiin. Halaan poliisia aina tilaisuuden tullen tässä kuussa, kertoo Dr Phil TMZ-sivustolle.

Dr. Phil sai julkisuutta esiintymällä aluksi The Oprah Winfrey Show’n vierailevana psykologina 1990-luvun lopussa. Lopulta mies sai oman nimeään kantavan televisio-ohjelman, joka on siivittänyt hänen nousuaan erääksi maailman kuuluisimmista televisiopsykologeista. Phil McGraw on julkaissut myös useita ihmissuhdeoppaita.