Will Smithin teinipojalta raju rasistinen purkaus netissä – kiistää kaiken

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijä Will Smith tunnetaan menestyksekkään elokuvauransa lisäksi rap-artistina. Viime vuosina myös miehen lapset Jaden ja Willow Smith ovat saavuttaneet jalansijaa julkisuudessa.

Nyt 14-vuotias The Karate Kid -elokuvaakin tähdittänyt Jaden Smith on saanut aikaan sanasodan Instagram-palvelussa. Eräs naisfani haukkui nuorukaisen fania lihavaksi verkossa ja alkoi vielä ryppyillä Instagram-palvelun ylläpitäjälle. Kommenteista suuttunut Jaden Smith julkaisi naisfanille suunnatun törkeän viestin verkossa.

– Ämmämäiset ja pienip**seiset n**keritytöt, lakatkaa piiloutumasta Androidinne taakse. Raukkamaiset pikkutytöt, jotka elävät epäonnistujina eivätkä osaa edes laittaa hiuksiaan. V**tuilet faneilleni, kerää elämäsi palaset kokoon, kirjoitti Jaden Smith Instagram-blogissaan.

Jaden Smith kirjoitti nopeasti Twitter-blogiinsa, ja kielsi kyseisen viestin tulleen häneltä itseltään. Jaden kertoi seuraajilleen, ettei koskaan sanoisi vastaavia sanoja kenellekään. Näyttelijän edustajan mukaan viesti oli sataprosenttisesti jonkun toisen käsialaa, uutisoi Gossip Cop -sivusto.

Will Smith on nähty valkokankaalla menestyselokuvissa, kuten Bad Boys, Independence Day ja Men In Black. Hän on myös julkaissut lukuisia rap-albumeita. Smith on naimisissa näyttelijätär Jada Pinkett-Smithin kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta Jaden ja Willow, jotka ovat molemmat kokeilleet siipiään jo viihdemaailmassa. Smithillä on myös Willard-niminen poika aiemmasta avioliitostaan Sheree Smithin kanssa.