Harry Potter -tähti tilittää: ”Olen saanut itsevarmuuteni takaisin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Harry Potter -komistus Daniel Radcliffe pääsi äskettäin toistamiseen Britannian rikkaimpien alle kolmekymppisten tähtien listan kärkeen 68 miljoonan euron omaisuudellaan.

Nyt 23-vuotias nuorukainen on kertonut uusimmassa haastattelussaan menettäneensä itseluottamuksensa Harry Potter -elokuvien roolityön jälkeen. Kahdeksassa elokuvassa velhopoikaa näytellyt Daniel oli pestin loputtua huolissaan uransa jatkosta ja siitä, pystyisikö hän kilpailemaan muiden tähtien kanssa tarjolla olevista rooleista.

– Taiteen tekeminen on kuin urheilijan lihastyöskentelyä. Kun et tee sitä, menetät itsevarmuutesi. Viimeisen puolentoista vuoden aikana olen saanut itsevarmuuteni takaisin, kertoi Daniel Radcliffe Radar Online -sivustolle.

Miljoonaomaisuuden Potter-elokuvilla kerännyt Radcliffe kertoi, että hän luottaa äitinsä bisnesvaistoihin rahojensa sijoittamisessa. Näyttelijän mukaan hän ei juurikaan törsää rahojaan urheiluautoihin, vaan hän on muun muuassa ostanut arvokkaita taidemaalauksia.