Russell Simmons pokasi nuoren mallikaunottaren – ikäero 29 vuotta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyksekkäimpiin ja rikkaimpiin hiphop-alan ihmisiin lukeutuva Russell Simmons erosi vaimostaan Kimora Lee Simmonsista vuonna 2008. Ennen eroa pariskunta oli asunut pitkään asumuserossa. Sittemmin Simmons on vaihtanut tyttöystäviään jo useampaan kertaan.

Vielä pari kuukautta sitten Simmons seurusteli mallikaunotar Sasha Volkovan kanssa, mutta sittemmin 55-vuotias julkkistähti on hankkinut käsipuoleensa 26-vuotiaan kaunottaren Hana Nitschen. Simmonsia 29 vuotta nuorempi tyttöystävä on mallikaunotar, joka oli taannoin mukana Huippumalli haussa -ohjelman saksalaisessa versiossa. Nyt pari on ikuistettu nautiskelemassa toistensa seurasta rannalla.

Russell Simmons on maailman kolmanneksi rikkain hiphop-alan ihminen. Hänen omaisuutensa on noin 400 miljoonaa dollaria. Varat ovat peräisin hänen levy-yhtiöstään ja Phat Farm -vaatemerkistään. Simmons perusti vuonna 1984 legendaarisen Def Jam -levymerkin. Yhtiön alkuaikojen menestysartisteja olivat muiden muassa Beastie Boys, LL Cool J, Public Enemy ja Run DMC. Viimeksi mainitun jäsen DJ Run on Simmonsin veli.