Kim Kardashian hikisenä salilta – rintava tissiposeeraus Bentleyssä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

32-vuotias realityjulkkis Kim Kardashian nousi aikoinaan maailmanmaineeseen erityisesti seksivideonsa ansiosta. Nykyisin neitokainen on onnistunut pääsemaan Hollywoodin kerman piiriin erityisesti räppärirakkaansa Kanye Westin siivellä.

Nyt Kurvi-Kim on ikuistettu kuntosalisession jälkeisissä tunnelmissa. Avonaiseen toppiin pukeutunut rintava neitokainen esitteli ottamassaan otoksessa parhaimpia avujaan, ja jakoi samaisen kuvan myös Twitter-seuraajilleen omassa blogissaan.

Kuva: Twitter

Äskettäin Kimin poikaystävä Kanye West julkaisi esimakua uudesta White Dress -kappaleestaan, jonka uskotaan vihjaavan pariskunnan astelevan pian alttarille. Kappaleen nimi tarkoittaa valkoista mekkoa, ja sen sanoituksissakin viitataan useaan otteeseen naimisiin menoon. Taannoin Kanyen kerrottiin pyytäneen, että Kim jättäisi realitysarjansa.