Pizza Hut julkaisi oman hajuveden – tuoksuu tietenkin pizzalta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga on lanseerannut hajuvesiä, joiden kerrotaan sisältävän muun muassa verta, siemennestettä ja hikeä. Laulajan mukaan hänen Fame-hajuvetensä tuoksuu ”kalliille huoralle”.

Lady Gaga ei ole suinkaan ainoa, joka on julkaissut erikoisia hajuvesiä. Pizza Hut Canada -ravintolan nimittäin kerrotaan luoneen uuden hajuveden, joka on etenkin pizzaa rakastavien henkilöiden mieleen. Ruokapaikan luoma hajuvesi tuoksuu nimittäin tuoreelta pizzalta.

Ravintolan markkinointijohtajan Beverley D’Cruzin mukaan he saivat idean hajuveden luomiseen eräältä asiakkaalta Facebook-palvelun kautta. Yritys on teettänyt 110 hajuvesipulloa, jotka he lahjoittavat asiakkailleen. D’Cruz vihjaili, että kyseinen Eau de Pizza Hut -niminen hajuvesi saattaisi päätyä myös kauppojen hyllyille.

– Olemme tehneet 110 hajuvesipulloa. Kuka tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan? Beverley D’Cruz kertoi Female First -sivuston mukaan.