Suomalaislaulaja tallensi Facebook-salasanansa – ei olisi kannattanut!

Digi Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaislaulaja Janne Ordén tunnetaan myös Kymppilinja-yhtyeen artistina. Monien muiden Facebook-käyttäjien tavoin myös Janne on tallentanut Facebook-tilinsä salasanan hieman liiankin tehokkaasti, ja eilen Ordén joutui maksamaan siitä käytännön pilan merkeissä.

Kuva: YouTube

Ystävät tekivät nimittäin suurena HIFK-fanina tunnetulle miehelle synttärijäynän, jossa he vaihtoivat Facebook-kuvat arkkivihollisen Jokereiden kuviin. Lisäksi Janne liitettiin mukaan Jokereiden faniryhmään.

– Mä luulin että joku suuri kansainvälinen instanssi oli eilen illalla hakkeroinu ittensä mun Facebookkiin ja haluaa häpästä mun pahimmalla mahdollisella tavalla. Luulin jo hetken että kaikki mennyttä ja pistin tilit jäihin. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Kiitti vaan Deejii Cara Åke, Marios Kleovoulou ja Ari Myllyniemi taas tästä, Janne Ordén kirjoitti myöhemmin Facebookissa.