Jennifer Lawrence on maailman halutuin nainen – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nälkäpeli-elokuvan pääroolia esittävä Jennifer on nykyisin yksi Hollywoodin halutuimmista naisnäyttelijöistä. Kaunotar on kertonut vihaavansa julkisuuden luomia ulkonäköpaineita. Lawrence ei omien sanojensa mukaan koskaan nälkiinnyttäisi itseään elokuvaroolia varten.

Nyt 22-vuotias Jennifer Lawrence on äänestetty maailman halutuimmaksi naiseksi. Nuori näyttelijäkaunotar nousi AskMen-sivuston äänestyksessä ykköseksi ohittaen muun muassa Mila Kunisin ja Kate Uptonin. Yli 2,4 miljoonaa äänestäjää valitsivat Lawrencen halutuimmaksi naiseksi hänen itsevarmuutensa vuoksi.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

– Jennifer on ikään kuin luotettavampi kuin muut näyttelijät. Hän on raikas tuulahdus, koska emme ole nähneet häntä juorulehtien sivuilla hänen uransa aikana, AskMen-sivuston johtaja James Bassil kommentoi voittajaa.

Jennifer Lawrence huomioitiin myös sivuston viimevuotisessa äänestyksessä halutuimpien naistähtien joukkoon. Muita vuoden äänestyksen haluttuja naisia olivat muun muassa Rihanna, Emma Stone, Sofia Vergara, Sarah Silverman ja Rachel Weisz.

Jennifer Lawrence on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa kuten X-Men ja Winter’s Bone. Jälkimmäisestä kaunotar sai Oscar-ehdokkuuden. Kriitikoiden ylistämä Lawrence on kertonut, ettei hän ole koskaan opiskellut näyttelemistä. Hän seurustelee brittitähti Nicholas Houltin kanssa. Lawrencen mukaan hän pitää itseään Homer Simpsonina, koska hän rakastaa sohvalla löhöilyä ja juustonaksuja.