Uutuustuote: Ruumisarkku soittaa lempimusiikkia mullan alla

Digi Lifestyle Ohhoh! · Tim Isokivi

Kompaktit musiikkisoittimet, kuten iPod ja iPhone, pitävät huolen siitä, että lempimusiikkiaan voi kuunnella siellä, missä ikinä kulkeekaan. Nyt tarjolla on kuitenkin myös varuste niille todellisille musiikkifaneille, jotka haluavat suosikkikappaleidensa seuraavat heitä myös viimeiselle matkalle.

Kuva: YouTube

Ruotsalaisen Pause-yrityksen markkinoille tuoma CataCombo Soundsystem koostuu CataCoffin-arkusta ja CataTomb-hautakivestä. CataCoffin saattaa näyttää normaalilta ruumisarkulta. Siinä on kuitenkin tavanomaisesta arkusta puuttuvia lisäominaisuuksia, kuten kaiutinparit kannen sisä- ja ulkopuolella. CataTomb-hautakivi toimii puolestaan 4G-yhteydellä varustettna musiikkipalvelimena. CataTombin edessä olevasta näytöstä ilmenee, mikä kappale mullan alla soi.

CataCombon CataPlay-sovellus toimii Spotify-musiikkipalvelun kautta. Näinollen esimerkiksi ystäväsi ja perheesi voivat lisätä haudantakaiselle soittolistalle lisää kappaleita. Soivasta hauta-arkusta oheislaitteineen musiikinystävä saa pulittaa noin 23.000 euroa.