Coleen Rooney lomaili Lapissa – julkaisi ihastuttavan kuvan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkisfutari Wayne Rooney joutui vuonna 2010 seksiskandaalin keskiöön, kun hän jäi kiinni uskottomuudesta prostituoitujen kanssa samalla kun hänen Coleen-vaimonsa oli raskaana. Yksi jalkapalloilijan salarakkaista oli 22-vuotias Jenny Thompson, josta tuli heti julkkistähti.

Nyt Coleen Rooneyn uutisoidaan matkustaneen Kai-poikansa kanssa Lappiin. Huippujalkapalloilijan vaimo julkaisi Twitter-blogissaan kuvia, joissa hän muun muassa poseeraa punaiseen karvahupputakkiin pukeutuneen poikansa kanssa. Lapin pakkassää on purenut myös kaksikkoon, sillä äidin ja pojan posket punottavat talvi-ilmassa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Jalkapalloilijan vaimo Coleen Rooney on pysytellyt viihdelehtien otsikoissa erityisesti siksi, että hän on yksi harvoista julkkiskaunottarista, joiden vartalo on niin sanotusti normaalikokoinen. Neitokainen on tehnyt töitä muun muuassa OK!-lehden kolumnistina ja televisiojuontajana. Naisen omaisuuden tiedetään olevan noin kymmenen miljoonaa euroa.